Aktuellt

Felprioriterat i Stockholm…

Fredrik har varit i Stockholm sen igår. I min fantasti tänkte jag att han skulle komma hem och säga:

”Jag gick till Puma-affären och titta vad mycket fint jag hittade till dig”

Istället ringde han och sa:

”Jag tog bussen till Lidingö och sen sprang jag sista nitton på lidingöloppsbanan. Fattar du hur backigt det är????”

Snacka om att smygträna… och jag är duktigt avis. För jag vill också göra sånt. Dessutom vill jag inte höra hur backigt det är när jag inte alls är iform för backar. Bättre att jag har förra årets känsla i kroppen, det var ju inte så farligt liksom. Så tyst med dig gubbe och köp lite snygga kläder till mig istället :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.