Aktuellt

Emergency….

Dagens träning: 50 km cykel i halvtråkigt skåneväder. Så långt allt fine. När jag kom hem stod cykeldatorn på 49,99 och jag fick cykla ända upp på gräsmattan för att få en finare siffra… normalt ehhh?

Hur som helst, dagens pärs var inte själva cyklingen i sig, utan när jag kom hem alldeles tok-kissnödig och upptäckte att dörren var låst. Ringde på och INGEN HEMMA! Så där stod jag i mina blöj-byxor, cykeltröja och cykelskor. Inte läge att gå ut att leta liksom. Cykelskor går nämligen inte att gå i…

Tänkte bort kissblåsan för ett tag och försökte stretcha, vilket gick hyfsat speciellt om man stod med benen i kors…

Började fundera vilken del av tomten som bäst lämpade sig som toalett men insåg att ingen hade passat, insynen var alldeles för bra. Slängde av mig skorna och småsprang barfota till lekplatsen i jakt på man och barn och NYCKEL!

Hann hem precis få fatt i nyckeln i lagom tid så jag att jag slapp ge blöjan i cykelbyxorna ett helt nytt användningsområde… PUST!

(och nu säger dottern: ”skriver du på din blogg att du är KISSNÖDIG?!? Gud vad pinsamt! Skriv att du var hungrig i stället!!!” )

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.