Aktuellt

Augusti!

Kan någon stoppa tiden, jag hinner inte med! Idag är det augusti, den SISTA sommarmånaden. Snart är det höst, jobb och ekorrhjul igen. Jag vill inte! Vill ha semester året om. Kunna lägga upp min dag hur jag vill. Träna i massor och träffa mina barn, äta god mat och njuta i solen! Pust. Tur att man har en Thailandsresa i december att se fram emot.

Rent träningsmässigt har jag inte så mycket planerat för augusti. Skanör triathlon i morgon, följt av en vecka hos föräldrarna i Umeå. I Umeå ska vi springa en tremilare från Tavelsjö till stan, vi ska testa gymutbudet och köra backintervaller i Bräntberget.

Tillbaka i Kävlinge drar instuerandet igång på riktigt igen, samtidigt som jag måste lägga ner lite mer krut på löpningen. Måste komma väl förberedd till det Lidingölopp som ofrånkomligen rycker närmare!

Vad hittar ni på i augusti?

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.