Aktuellt

Vila


Idag på vår andra barnfria dag har vi vilat. Puckat vore det nog annars. Sällan har en vila känts så välförtjänt!

Klockan åtta ringde det på dörren. Det var posten som kom med min sprillans nya cykeltröja. Den var så fin att jag förlät postgubben för att han väckte mig.

Frukost i lugn och ro tillsammans med tidningen (ni som har barn förstår hur underbart det är att äta frukost, utan att höra Byggare Bob på teven samtidigt som ena tjejen spiller och den andra vill ha mer mjölk…)

Efter lunch och en ordentlig insmörjning av linement begav vi oss till malmö för en långsam shoppingtur, steglängd 30 cm. Shoppade en kjol och två toppar. Sen fick vi en flipp och köpte varsin klocka. Bara sådär. Har fortfarande lite ågren för hålet som uppstod i plånboken, men man måste få vara spontan ibland….eller?

Cappuccino på uteservering och sedan sushi, innan vi bänkade oss med en påse chokladpraliner framför Mamma Mia. En otroligt skön film, bara älskade den!

Sen tog vi filten och satte oss ute och tittade på solnedgången. Fast solen gick i moln, så vi fick kolla på flygplan i stället. Nästan lika romantiskt….

Nu ska jag titta på Tour de france. Skönt att titta på när andra jobbar. I morgon blir det nog en LUGN cykeltur för att få runt lite blod i min stela lekamen (men framförallt för att testa tröjan).

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.