Aktuellt

Vad händer?

Jag vet inte vad som tagit åt mig men idag har jag bakat frukostbullar, skyfflat 400 kg jord och rensat träningsgarderoben.

Det sista var roligast, blev en hel resa i aerobicens historia. Hittade bland annat denna:

En topp från Nike med trådar hängande överallt. Inköpt 1996 på den tiden jag tränade i endast kort topp på överkroppen (dvs då man hade en mage som inte inhyst två barn). Kommer ihåg när jag köpte den, det var på dåvarande City Sports i Malmö. Köpte samtidigt två korta tights från casall(fast det hette cykelbyxor på den tiden, även fast det inte fanns någon blöja). Ett par med rutor i alla möjliga färger och ett par ännu klatschigare med längsgående ränder i ännu mer omöjliga färger. Och på det ett par amerika-sockar som veckade sig längs underbenen. Störtläckert.

Tyvärr har jag slängt det mesta. Någon gång hann förnuftet tydligen ifatt mig. Annars hade jag svidat om och bjudit på en en riktigt rolig bild…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.