Aktuellt

Tjusningen med spinning

Har haft ett litet uppehåll i spinningen nu och mestadels cyklat utomhus.I morse var det dags för spinning igen och jag ska motvilligt erkänna att jag hade en hel del problem med motivationen. Varför krypa inomhus när man kan cykla ute i det fina vädret? Varför trampa på samma ställe när man kan rulla i 50 km/h i en härlig nerförsbacke? Varför svettas som en gnu när man kan ha svalkande vind i håret?

Nu vet jag. Efter dagens 60 minuter var jag euforisk. Att trampa många människor samtidigt i en trång sal, till väl vald musik är verkligen härligt. Känslan av att vara stark och oövervinnerlig när benen trummar i takt till musiken är grym. Svetten som strilar från axlarna och påminner en om att man jobbar. Mmmmm, najs!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.