Aktuellt

Stel som ett kylskåp


Blev morgonpass på cykeln idag, 6 mil direkt efter frukost. Märkligt att man kan cykla i 6 mil och det känns som en walk in the park, medan löpning samma sträcka bevisligen tär lite mer…. Eller tja, så märkligt är det nog egentligen inte, men ändå.

Det jobbigaste med dagens cykling var stretchingen efteråt. Jag är så stel att varje försök att sträcka en muskel känns som någon håller på att dra isär mig med sina bara händer. Satt i hop fotsulorna och försökte fälla ner knäna och luta mig framåt. Inget av det lyckades. Knäna högt uppe och utan tendens till fällning i ryggen och ändå skrek det i lårens insidor. Rumpan är inte helt smidig den heller, för att inte tala om baksida lår….

Har lite att jobba med tror jag. Tur att semestern är lång!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.