Aktuellt

Långpass i arla morgonstund…

Ska man lyckas få till någon löpning i den här värmen får det bli tidigt (sent är inget alternativ, jag hinner somna i soffan innan det blivit svalt). Tänkte mig ut vid sjusnåret men efter vissa insidertips (hej Andréa) om att det redan då var för varmt, fick jag revidera planen lite. 06.20 kom jag iväg.

Värmen var uthärdlig och jag sprang långa sträckor i skuggan. Blev omkörd av en morgonpigg cyklist men annars var jag ensam i världen den första timmen. Sen började hundägarna och golfspelarna vakna till liv.

Kändes bra att springa trots den tidiga timmen. Blev återigen trött i höftböjarna (nytt fenomen som jag kände för första gången på 60 km-turen härom veckan) men annars inga problem. Rundan blev 17 km och jag höll en fart på 5,25 min/km.

Nu väntar en härlig semesterdag och hinkvis med vatten för att återställa vätksebalansen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.