Aktuellt

Inte vilken dag som helst


Idag måste vara den bästa dagen på hela dagen: sista dagen innan semestern. Man har hela LÅÅÅÅÅNGA semestern framför sig, känner sig relaxad på jobbet. Ska bara städa upp lite och avsluta saker och sen är det dags. Ska bli så underbart att vara ledig. 4,5 veckor utan måsten, och inga tider att passa.

Enda smolket i glädjebägaren är min vad som fortfarande småbråkar lite med mig. Från att inte kännas alls, känns den vissa dagar direkt när jag går upp ur sängen. Idag var en sån dag. Så nu löpvilar jag lite till. Jag hade ju tänkt mig en ultra nästa vecka!

Kanske är så att jag behöver mig ett par nya löpskor? (och nu ska ni ställa er upp i kör och ropa JAAAAA!). Ha en skön dag alla!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.