Aktuellt

Hemläxa!


Jag är bra på att träna. Har aldrig problem att motivera mig och tvekar aldrig många sekunder för att ge mig ut. Däremot är jag ruggigt dålig på andra saker som också ingår i träningslivet, nämligen stretcha,uppvärma och dricka vatten…

Uppvärmningen sker ju lite automatiskt när jag springer genom att jag tar det lite lugnare i början. Men på loppen jag deltar i är det mer regel än undantag att jag börjar från totalkall. Ligger hellre och blundar än att värma upp….

Och så stretching, finns det något tråkigare? När jag kommer in efter en runda vill jag mäta streckan på jogg.se, jag vill prata med mannen och barnen, jag vill ta mig något att äta… men jag vill inte stretcha! Börjar som plikttrognast ändå men det tenderar att bli två muskler sen hittar jag på något roligare.

Och sist men inte minst: vatten! Jag älskar vatten, och det är i stort sett det enda jag dricker här i livet (förutom lite vin någon gång, eller mjölk till pannkakorna…). Men jag dricker alldeles för lite efter träning. Det blir liksom helt uppenbart i toan efter ett tag.

Så min hemläxa över semestern blir att jobba med dessa tre saker. Speciellt min krassliga och stela vad kan nog må bra av lite stretch!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.