Aktuellt

Gift med en galning

Efter att ha slagit Freddemannen i både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon gör han nu ALLT för att detta inte ska upprepas. Igår slog han alla rekord och gav sig ut för ett långpass löpning kl 22.30 i kolsvart mörker. Och här kommer hans efterföljande msn-diskussion med bror Johan:

Fredrik säger:
vilken knäpp springrunda det blev när jag missade en grusväg i v. hoby i mörkret…

Johan säger:
jaså!
blev den extra lång och i knepig terräng??

Fredrik säger:
om 2,4 km sädesfält är knepig terräng är svaret ja. benen är helt upprivna…

Johan säger:
aj!
å du fortsatte genom hela fältet? för du visste bara i vilken riktigt du skulle!?

Fredrik säger:
precis, jag hade gps och visste var jag skulle men det skiljde en hästhage mellan mig och vägen…. vågade inte korsa den

Johan säger:
haha. ja, lite roligt låter det allt! Tur du hade gpsen

Fredrik säger:
men det tar inte slut där. när hästhagen försvann och jag skulle göra ett försök att nå ”vägen” kommer en hel flock kossor springande mot mig… de är riktigt pigga och förföljer mig på andra sidan ett litet staket

Johan säger:
muuuuuuh!!
vilka äventyr du ger dig ut på på lannet!!!

Fredrik säger:
det är inte slut än. när väl de galopperande kossorna försvunnit skulle jag över ett elstängsel som gav mig en rejäl ”kyss”. sedan upptäckte jag att det hela tiden funnits en lite väl bred å mellan mig och rätt väg. (Höll på att springa ner i den). fick fortsätta genom havre, vete, råg och kornfält. Jag tror att det var kornen som rev värst

Johan säger:
your killing meeee!!!

Fredrik säger:
väl upp på asfaltsväg (kl 2350). åt jag en gel, drack vatten och sjöng – night running, deserves a paved road inspirerad av REM. slutligen hemma på Storgatan (vid Shell) ligger det ett gäng ungdomar över vägen som tycker att jag är ”dum i huvet” och borde gå hem å sova

Johan säger:
underbart!! detta borde dokementeras i en lååång kommentar på funbeat!
det är skönt att det bara är du som kan råka ut för sådana här saker!!

Fredrik säger:
haha, jag det är inte helt olikt mig. mot slutet var jag mest rädd att någon bonde skulle få frispel över att jag sprang i hans sädesfält.

Johan säger:
hade du en hög snitthastiget pga det åxå, då?

Fredrik säger:
tyvärr, inte sammantaget. men när jag närmade mig husen låg jag på kring 12-13 km/h när jag sprang

Johan säger:
du har i alla fall återupplivat minnet av hur det är att springa i sädesfält…
och fått ett långt långpass..

Fredrik säger:
så sant. det blev drygt 19 km på knappt 2 h

Johan säger:
bara 2,5 km länge än planerat.. inte så illa..

Fredrik säger:
nepp inte så farligt

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.