Aktuellt

Fortfarande utan skor


Idag var det dags för mitt vanliga löplabb. Killen i affären kollar och analyserar och kommer fram till samma sak som de alltid kommer fram till: jag pronerar lätt speciellt på vänsterfoten, jag behöver extra dämpning fram för att undvika domnande tår. Och jag har låga fotvalv. Ungefär tvärtom på alla punkter jämfört med vad killen igår sa.

Ok, förtroendet på topp från början. Sen var det dags att prova skor. Varje gång hoppas jag få prova ett par snygga Asics och ingen gång får jag det. Deras dämpning passar inte mina brännande tår. Dags att acceptera det nu Anna.

Provade ett par Mizuno, ett par Puma och ett par New Balance. Mizunon kändes jättebra men lite för liten. Tyvärr fanns inte halvnumret större.

Nike Zoom Elite som jag haft sen tidigare fanns inte heller inne. Ville testa den också eftersom den gjort underverk med mina domnande tår.

Så… här sitter jag fortfarande utan skor. Men nu vet jag i alla fall hyfsat vad jag ska ha, känner att jag har fått bra hjälp och tjurar inte. Nu måste jag bara vänta in nästa leverans!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.