Aktuellt

Efter regn kommer…….HAGEL!

Idag hade jag träningstid kl 09.30, och då spelar det ingen roll om det regnar. För skulle träningen få plats bland släktkalas, gymvisning och Freddes träning så fick det bli just precis då. Det tog emot lite att sätta sig på cykeln när regnet strilade, men det var bara att bita ihop.

Första 10 sekunderna kändes ok. Sen började vattnet stänka upp från bakhjulet, in genom cykelbyxorna och la sig som ett kallt band mellan skinkorna. Mums. 10 sekunder till och byxorna var genomvåta. Fast det kändes faktiskt lite mindre obehagligt när det var jämnblött över hela bakdelen. Ett par hundra meter senare säger det klafs i skorna och hela strumporna är genomblöta.

Trampade vidare för att efter 10 minuter dra igång första intervallen. Har faktiskt aldrig kört intervaller på cykel förut, men jag körde samma koncept som ett av mina löpintervallpass, en stege 4-3-2-1-1-2-3-4 minuter. Funkade fint i regnet. Hann med de 3 första innan det började HAGLA. Alltså hallå, är det juli eller har jag missat något???

Kändes som nålar på mitt bara skinn, men det gick över rätt fort. Lagom tills jag kom hem (och det var Freddes tur att träna) sprack molnen såklart upp och solen kikade fram. Typiskt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.