Aktuellt

Där satt den!


Har tidigare gnällt över att jag inte lyckats få upp cykelpulsen till samma nivåer som på spinningen. Har inte fattat varför, bara konstaterat att så var fallet. Har på cykeln haft nära-döden-upplevelser i 130-puls. En puls som på spinningen motsvarar lätt uppvärmning.

Men senaste gångerna har jag märkt att pulsen börjat hänga med allt bättre på cyklingen. Idag när jag fartlekte lyckades jag komma upp och ligga kvar längre stunder i 160 puls. Vissa sträckor pushade jag mig ända till 167 (85%), utan att på något sätt vara tokslut.

Det är så himla kul när man märker förändringar och förbättringar med sin träning. Jag har inte cyklat jättemycket men märker på snitthastigheten att den förbättras. Idag 29,8 trots brutal motvind vissa sträckor. Jag märker det på styrkan och kraften i mina ben att det händer grejer. Jag känner det på rundtrampet som faller sig naturligare och naturligare. Jag känner mig alltmer stabil när jag står upp och håller inte längre på att trilla omkull när det blåser på mig…

Små förändringar som gör mig ännu mer motiverad att fortsätta trampa. Jag älskar det här!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.