Aktuellt

Åtta år…


Idag firar jag och Freddemannen åttaårig bröllopsdag. Det är inte utan att man undrar var tiden blev av, känns ju nästan som igår.

Regnet som bara öste ner, och solen som kom fram precis lagom när vi skulle gå in i kyrkan. Bröllopstårtan som välte på väg till festlokalen (vilket vi som tur var inte fick veta förrän efteråt när dom hade lappat ihop den…). Fotografen som var dubbelbokad… Ja det finns ett helt gäng härliga minnen från denna dag.

En sak jag bestämt kommer ihåg var att vi kom överens om att vi varje bröllopsdag framöver skulle sätta på oss bröllopskläderna för att se till att vi aldrig kom ur form… Har hittills inte hänt en enda gång att jag hoppat i klänningen, men tanken var ju ganska kul :) Och i år är det kanske dags att ta tjuren vid hornen…

Ikväll firas det på restaurang, med god mat och dryck.

Love you Freddemannen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.