Aktuellt

Antiklimax på Löplabbet

Skulle köpa nya löparskor igår. Har längtat efter denna dag i flera veckor… Traskade in i ett annat löplabb än det jag brukar. Fick onda aningar redan när jag såg killen som skulle hjälpa mig. Kändes som en 15-årig prao, men ok vi fick ge det en chans.

Första han säger när han tittar på min fot i den där spegeln är att jag har höga fotvalv. Jag är nästintill plattfot…

När jag springer tittar han på två fotisättningar (en på varje fot) och konstaterar att mitt löpsteg är neutralt. Senaste tre gångerna har jag pronerat.

Han frågar om jag har något problem med löpningen och jag svarar att mina tår domnar om jag har fel skor. (Här svarade killen på mitt vanliga löplabb: AHA, du har Mortons, då ska du ha den här skorna pga att du behöver mycket dämpning framtill). Killen på detta löplabb, säger ”jasså, och bryr sig inte mer om det.

Jag provar några olika par neutrala skor. Frågar lite frågor men får inga svar. Skiter i det hela, går muttrande och tar en cappuccino istället.

Idag är det ny dag, och nytt löplabb! Hoppas på bättre lycka denna gång!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.