Aktuellt

Snabbmat!


Maken iväg på tjänsteresa och därför har jag sedan igår praktiserat livet som ensamstående mamma. Hämta/lämna på dagis och fritids, ena tjejen på danslektion, andra trött och grinig, spinningpass, flört med grannarna för barnvaktshjälp, och mitt i allt detta MAT!

Eftersom vi kom hem någonstans kring 22.30 i söndags gapade kylen tom och det gjorde inte matprojektet lättare. Som tur var har jag alltid en uppsättning med panikmat i frysen. Och då snackar vi inte Billys pizza utan vanlig hederlig lax. Tillsammans med min nya favoritkrydda från Santa Maria: Wasabi och Sesam, slängde jag ihop en riktigt god räsermat innan barnen fått av sig skorna :)

Så här my friends:

Wasabi- och sesamkrydda den tinade laxen, och skjuts in i ugnen. 15 min.
Koka fem gryner. Uppkok och därefter småkok 12 minuter
Woka färdiga frysta wokgrönsaker
Blanda turkisk yoghurt med lite sötsur sås.

Maten klar på 15 minuter och eftersom laxen sköter sig själv hinner man både duka och pilla sig i naveln under tiden. Tack gode gud för snabbmat!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.