Aktuellt

Semesterförberedelser


Jag vet knappt NÄR jag ska ha semester men förberedelserna är redan i full gång. För en sak vet jag och det är att barnen ska ut och campa med farmor och farfar i tre dagar. Och det är dom tre dagarna som nu ska planeras.

Det är då man ska städa huset, klippa gräsmattan, måla huset och rensa i rabatterna. Och nu mina vänner skojar jag så det står härliga till!!! Dessa tre dagar ska nämligen dammråttorna dansa tango, gräsmattan växa ohämmat och ogräset festa loss. För jag och maken, vi ska träna!

Dag 1. Bilen till Skäralid. På med löparpjucken, löparryggsäck med vätskesystem, gps, karta, kamera, ombytesstrumpor och massor med energi. Sen väntar 50 km löpning på söderåsen. Och här ingår svalt väder med sol, fin utsikt och bara ren och skär livsnjutning. Och ett par blåsor under fötterna och skav under bh:n förståss.

Dag 2. Avfärd till Karlkronatrakten för ett par dagars samkväm med svåger, svägerska och svägerskans syster och svåger…. inveckat det där :)
Samkvämet består inte heller här av lata dagar på stranden för här ska cyklas. Blekinge by bike liksom. Vet inte hur länge eller vad, så långt har jag inte kommit i planeringen. Men det låter underbart.

När barnen kommer hem ska vi leka doktor, och jag ska vara patient hela tiden. Då blir man ompysslad och omplåstrad. Det kan behövas.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.