Aktuellt

Resultat av gårdagens testlöpning

Igår var det så dags att testa vaden. Efter tips här bland kommentarerna tog jag med mig sällskap på löprundan, för att slippa känna efter hela tiden. Det blev dottern som fick hänga med på cykel.

Jag sprang lugnt och fint första 3 kilometrarna tills vi kom fram till en 1,25 km lång slinga i skogen. Där hoppade hon av och så sprang vi ett varv(ännu lugnare)tillsammans innan hon hoppade upp på cykeln igen, för de sista 3 km hem.

Totalt 7,25 km i ett makligt tempo av 6 min/km. Kände lite smått här och var i benen men faktiskt inte just där jag haft ont tidigare. Så jag är försiktigt positiv. Nu vilar jag löpbenen tills på söndag när jag testar igen.

Tills dess roar jag mig med spinning och utomhuscykling. Inte så dumt det heller!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.