Aktuellt

Långt är kul!

Jag har en otrolig längtan efter att göra låååånga uthållighetskrävande saker. Inspirerad av vättern-berättelser är det nu långa cykelturer som lockar mest, men även 50 km löpning i skogen skulle sitta fint. Problemet med träning av det här slaget är ju att det kräver sin tid. Den här veckan kör jag 4 pass på gymmet, och det blir liksom inte mycket utrymme kvar till större utsvävningar.

Men midsommar mina vänner, då ska här cyklas. Farmor har lovat ställa upp som barnvakt och om jag så ska upp i arla morgon stund, så ska här cyklas långt!

Dessutom planerar jag och maken för en egen 5-mila löptur på Söderåsen. Vad passar bättre när barnen är på High Chaparall med farmor och farfar?

Tills dess får jag nöja mig med kortare träningspass. Ikväll 45 min spinning. Vi får uppväga den korta tiden med hög intensitet. Det är ju ganska najs det med :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.