Aktuellt

Helg!


Skönt med tre dagars ledigt. Jag inbillar mig att jag både ska hinna träna och softa i min solstol trots att vi har barnkalas både idag och i morgon. Kalas betyder baka, laga mat och STÄDA. Och eftersom städningen i vanliga fall utförs i form av sop under mattan och raggardammsugning, så tar det TID när det ska göras ordentligt.

Känner jag mig själv kommer jag hinna träna men inte softa. Softa är alltid det som blir nerprioriterat och inte hinns för gud nåde om jag inte hinner träna i det här härliga vädret.

Men om jag eventuellt mot förmodan skulle hinna softa, så har jag en ny bok som jag tänkte sätta tänderna i (nej mamma, det är inget kulturellt). Det är Runner’s world’s Spring snabbare. För det är mitt nya projekt, att öka hastigheten. Jag har sprungit en mara på 3.47 utan nästan någon fartträning, och jag är jättenyfiken på var fartträningen kan ta mig.. 3.30?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.