Aktuellt

Härligt!


Morgonens löprunda avklarades utan några större incidenter. Klockan 06.45 lämnade jag herrgården till sången av kvittrande fåglar. GPS:en valde att visa fel från start och enligt den var jag på väg rakt ut i ingenstans. Så mycket för den livremmen!

Som tur var kom markeringarna tätt och jag hade inga problem att hitta rätt. Hade mycket publik längs vägen, till en början i form av hästar och får och senare fåglar, katter och hundar. Längs vägen låg en spegelblank sjö som jag med jämna mellanrum återkom till längs hela turen. Så lugnt, så fridfullt.

Sprang i traktorspår och på stigar, och slutligen en bit på grusväg och asfalt. På de smalaste stigarna låg högar av bajs och jag kunde inte låta bli att fundera på vilka läskiga djur som stod bakom träden och lurpassade på mig (måste ha missat någon biologi-lektion för länge sen, som säkerligen kunde ha lugnat mig).

Slingan var backig och stundtals riktigt tuff, men benen hängde bra med trots den tidiga timmen. Det var otroligt härligt att andas frisk skogsluft och bara känna lugnet. GPS:en vaknade till liv efter att tag, och kändes trots allt rätt tryggt att ha med. Telefonen låg oanvänd och svettig i bakfickan. Och poliserna kunde koncentrera sig på Hultsfred…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.