Aktuellt

Gammal? Jag?


Man känner sig aldrig så gammal som nu i studenttider. När man ser alla mössbeprydda människor. Tänker att det var som igår. Sen börjar man räkna… Shit, det var 16 år sen! Dessa glada och visslande studenter var TRE år när jag själv stod och sjöng om studentens lyckliga dar.

Fast jag känner mig bara som 23. Jag är i bättre form än när jag tog studenten. Då kunde jag med näppe ta mig runt 3 km löpning. En mara fanns inte på världskartan.

Speciellt 23 känner jag mig när jag får dra på mig träningskläderna och tokköra lite. Som ikväll, när 45 minuter kör-så-det-ryker-spinning står på schemat. Och hur var det, visst fick man dra av 10 år om man tränar mycket?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.