Aktuellt

Den blomstertid….


Efter en tuff träningsvecka frågar nu kroppen lite snällt efter vila. Ja den frågade redan i går morse, men eftersom jag hade pass på kvällen så fick jag övertyga den om att orka en dag till och det gick bra. Men nu väntar två dagar totalvila.

Inte så att jag har tränat ovanligt mycket i tid räknat men det har varit tuffa pass med hög intensitet, och efter en mara är man kanske lite extra känslig. Det är vaderna som säger åt mig att softa lite nu, och så får det bli.

Idag väntar skolavslutning med finklädda barn och ”Den blomstertid nu kommer”. Det är något speciellt med skolavslutningar… Efter avslutningen åker vi på en minisemester till Astrid Lindgrens värld, tittar på Pippi och Emil, äter köttbullar med krösamos, och bara har det gott.

Ha en trevlig helg på er!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.