Aktuellt

Till mina supporters…

För er som vill veta hur det går för mig på lördag finns det här möjlighet att prenumerera på mina tider. Då får ni mellantider plus sluttid via sms, och kan därmed följa min lufsande framfart på Stockholms gator. Mitt startnummer är K5617. Vill ni ha full koll på den rafflande duellen med min man så är han 4645. Svåger Johan är 10782.

Släktfejden är reducerad till tre personer. Svägerska Sarah har i sista stund blivit tvungen att ställa in pga löparknä. Jättetråkigt! Speciellt som en förkylning hindrade start i förra årets mara. På det igen nästa år!

Avancerat gissning i årets släktfejd är att svåger Johan går vinnande ur striden. Han har sprungit som en gnu om vi jämför mil och timmar på funbeat. Tvåa kommer mannen, som för första gången får se sig slagen av lillebror (och det vete tusan om det inte är värre än att bli slagen av frun). Eftersom han inte skulle fixa att få tjejpisk två gånger kommer han göra VAD SOM HELST för att komma före mig. Sålunda hamnar jag sist. Trist men sant.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.