Aktuellt

The results of the släktfejd

Resultatet från dagens släktfejd blev som väntat. Fast tvärtom! Jag vann, gled (nåja) över mållinjen på 3.47.26, mer än 12 minuter under mitt ”hemliga” mål. Tvåa kom maken på 4.08 och svåger Johan ca 15 minuter efter det.

Men störst prestation gjorde kanske svägerska Sarah som startade trots löparknä och klarade hela första varvet innan det blev för bra i knät. Bra kämpat!

Jag mår fina fisken. Stolt som en tupp att jag över huvudtaget kom runt. De blessyrer som jag hittills upptäckt är ett decimeter långt skavsår (plus en blåsa)under toppen på framsidan, och ett lite mindre på baksidan. Lite konstiga prickar efter svampen som jag förvarade i sportbehån har jag också. Och småskav under skinkorna. Sen är jag ju lite stel i benen också. Men jag klarade i alla fall trappan efter målgång framlänges och utan att hålla i mig:)

Det kommer en utförligare rapport efter kvällens frossamiddag som nu står på tur.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.