Aktuellt

Nedräkningen har börjat…


Fem fjuttiga dagar till Göteborgsvarvet nu och hysteriska jag är i full gång. Tvålkonsumtionen har ökat med 500% senaste veckan, tvätta händerna är ju bästa sättet att slippa förkylningar. Minsta tjejen har nämligen börjat hosta!!!! Och hon har ännu inte lärt sig att hålla för munnen så det blir till att ducka, eller slänga sig under täcket när hon sätter igång.

Surfar in på SMHI minst fem gånger om dagen trots att jag vet att dom inte kommit längre än fredag i sin prognos. Men där står 13 grader och sol. Ganska hoppfullt faktiskt.

Och träningen, ja hur ska jag lägga upp den? Blir lite spinning blandat med snabba korta löppass. Sen är jag redo. Med tanke på formtestet i lördags ligger jag inte helt i stil med förra året. Så jag kan troligtvis inte slå min tid på 1.46.15. Men jag siktar alltid på personbästa så jag får väl göra det även om sannolikheten känns liten.

Ni andra som springer på lördag: vilka är ni och vad har ni för mål?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.