Aktuellt

Mors dag


Idag är ingen vanlig dag, för det är mors dag. Solstolen på bilden fick jag i morsdagspresent av mina underbara guldtjejer. Tillsammans med sol,20 grader och en bra tidning kan det verkligen inte bli fel. Tack för det kidsen!

Förutom att ligga och glassa i min nya favoritmöbel, har jag cyklat idag. Startade dagen med en kort runda på 32 km. Har sagt det förut men det finns inget härligare än cykling när det är fint väder. Synd att tiden inte medgav en längre runda idag.

Blev om cyklad av två ”riktiga” cyklister, sånna där med likadana kläder och kadensen ALLAN på benen.. Hängde mig kvar i draget efter dem en kortare stund innan de svängde av. Kul att cykla tillsammans med någon (även om de inte visste att jag låg där bakom och åkte snålskjuts). Fick både något att titta på (vältränade vader!) och lite vindskydd.

Mitt cykelmysterium består i att jag inte alls kan uppbringa samma puls på en vanlig cykel som på spinningcykeln. I värsta uppförsbacken och motvind hamnar jag på spinningpuls men där uppe finns ju inte en chans att ligga kvar, då dör jag ju :( Vet faktiskt inte vad det beror på. Någon insatt som vet?

Nåväl, nu måste jag ut i solstolen. Det kan ju bli en lika dålig sommar som förra året och då måste man ju passa på när solen väl är framme. Ha en härlig söndag på er och såklart en alldeles särskild hälsning till min egen mams!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.