Aktuellt

Måndag och ny vecka!

En mittemellanvecka nu. Veckan efter Göteborg och en av två veckor före Stockholm. Träningsmässigt blir det ju lite torftigt med ett sånt här upplägg. Först vila upp sig efter helgens urladdning och sen lagom till man är återställd i benen är det dags att dra ner på träningen för att vara pigg till Stockholm….

Jag har ju redan nu abstinens. Efter förra veckans lugna approach (som visade sig vara ett lyckat drag, har aldrig känt mig så pigg i benen på ett lopp) klättrar jag nu på väggarna. Är så fruktansvärt träningssugen. Som tur var får jag steppa lite ikväll, men med löpningen ligger jag lågt. Det var när jag vilade för lite efter en halvmara förra året som jag blev skadad i foten, och det vill jag inte råka ut för igen!

I övrigt bjuder veckan på lite spinning och förhoppningsvis någon cykeltur. Någon lätt löpning ska väl också kunna gå. Det ska bli skönt att slippa bekymra sig över kolhydratintaget och hålla en lite mer normal kost igen. Så mellanvecka träningsmässigt alltså, men mentalt är jag på det igen. Ladda ladda ladda!

Ha en underbar måndag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.