Aktuellt

Komplimang?

När man har varit tillsammans i nästan 16 år (holy cow!) är det inte så att komplimangerna haglar varje dag. Ibland kan det ta en hel eftermiddag innan man ens upptäcker att den andra har klippt sig. Men i går minsann fick jag en komplimang: maken tyckte jag hade fått muskulösa ben!

Det var när jag kom hem från mitt intervallpass, för första gången i år i korta tights, som han brast ut: GUD VILKA BENMUSKLER DU HAR FÅTT!

Det levde jag på hela kvällen. För jag hör till dem som gillar muskler och hellre är muskulös än tanig och smal. På kvällen ville jag ju bara höra mer, så jag frågade en extra gång typ: tyckte du verkligen att mina muskler blivit större?

Och svaret….

”Ja, när jag först tittade upp och bara såg benen fattade jag inte vems muskulösa ben det var. Jag trodde det var han som skulle köpa barnvagnen.”

HAN???? Är inte killben hjulbenta med en massa hår på? Så mycket för den komplimangen :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.