Aktuellt

Intervaller


Idag står intervaller på schemat. Därför är jag redan nu nervös, fast det är flera timmar kvar till jag ska ut och plågas. Jag är ju inte snabb till min natur utan mer seg och uthållig. Att springa 2 timmar bekommer mig inte. Jag går inte och har ågren över det, utan tar bara på mig skorna och ger mig av.

Men när det ska gå fort är läget annorlunda. Då måste jag ladda mentalt. Det är också därför jag är hundra gånger mer nervös för helgens Lundalopp (10 km) än nästa veckas dubbelt så långa Göteborgsvarv (21 km). Har jag långt tid på mig kan jag ta det lugnt i början och växa in i loppet. Har jag bara 10 km på mig måste det ju vara lite mer pang från start.

Så ladda ladda – i eftermiddag blir det springa av!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.