Aktuellt

Fettladdning

Uppladdning

Snart dags att börja tänka på kosten inför Stockholm. Den traditionella kolhydratladdningen har ju blivit mer och mer ifrågasatt och här läser jag att Fredrik Paulún rekommenderar fettladdning istället. 1 dl olja extra om dagen inför Göteborgsvarv och Sthlm marathon.

Personligen tänker jag inte exprimentera så mycket utan håller mig till samma linje som innan Göteborg. Mer mat absolut, men inte extremt i någon rikting. Min carboloader behåller jag. Det är något mentalt över den….

St hans extreme

Idag är det dags för det värsta bästa jobbigaste och roligaste loppet som finns: St Hans Extreme. Jag har tjatat om det länge och velade i det längsta om jag skulle ställa upp. Men nu är det bestämt: jag lägger ner det. Dels är jag inte helt återhämtad för ett maxpass i den kalibern (upp och ner brant och konstant) och dels är jag rädd att snubbla på alla tuvor (det går fort nerför) och stuka fötterna. Vill inte riskera mara-starten. Mesig eller förnuftig? You decide.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.