Aktuellt

En dag kvar

Sista träningen avverkad innan Göteborg. Det pass som vanligen är ett tufft intervallpass förvandlades för egen del till ett pensionärsspinning när jag igår fick fejka mig igenom hela passet. Som jag skrivit tidigare älskar jag att ösa på passen och har otroligt svårt att hålla igen. Men med två dagar till halvmaran ville jag inte låta mjölksyran spruta fritt i mina ben, så jag la mig på en fjompe-nivå och lät deltagarna jobba. Vet inte om de märkte att jag maskade, men hade de varit lite uppmärksamma hade de sett att jag knappt var svettig. Hoppas dom hade annat att tänka på en att kolla mina svettmängder :)

Senaste prognosen från SMHI är 8 grader och sol på lördag. Temperaturen sjunker för varje dag vi kommer närmare lördag. Var ska det här sluta? Minus 5 och öronmuffar eller? Jaja, åtta grader är helt ok så länge man håller sig springande. Men det där med att slänga sig i gräset och glassa efteråt… det vete tusan.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.