Aktuellt

Bloggvänner!


En av fördelarna med att blogga är alla nya bloggvänner som man får. Eftersom mina ”riktiga” riktiga vänner i de flesta fall inte alls delar mitt träningsintresse, så tycker jag det är jättekul att ha alla er bloggvänner som inspiration, pepp och support. Som förstår vad jag menar när jag är marathon-nervös, när jag snyter mig över axeln och får snor på halva mig, eller när jag helt enkelt bara MÅÅÅÅSTE ha ett par nya löparskor.

Jag älskar att läsa om era bravader och utmaningar. Det inspirerar mig massor. Jag vill kunna cykla långt som cykelmygga, springa i 6 timmar som Puma och göra 80 chins som Cia… och allt det där som ni andra gör.

På tal om Cia – DU är för gullig!!! Igår när jag kom hem låg en vadderat kuvert i brevlådan. En cd med träningsmusik helt i min smak. Det har underlättat min vecka enormt mycket! Här finns massor av bra musik till mina två pass jag har kvar att sätta i hop. Tack tack tack! Som sagt: bloggvänner är kanon!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.