Aktuellt

Ärthjärna!


Den här veckan är fullständigt kaotisk. Fylld av sånt som kallas vardagsliv: hämtningar, lämningar, läger, simskola, handboll, dans, makens tjänsteresor med mera. Att klämma in träningen i allt detta känns minst sagt klurigt! Som tur var får jag träna en timme i veckan på arbetstid och idag tänkte jag utnyttja detta till mitt sista löppass.

Gled in på sista veckan Szalkais marathonschema för att få lite tips. Koordinations- lopp och 54 sekunders-intervaller verkade vara konceptet, så fine, jag testar. Packade ner skor, strumpor,tights, sport-bh och jag-tränar-inför-stockholm-marathon-tröjan (måste ju få briljera lite på jobbet också!). Så långt all väl.

Det var bara det att jag glömde pulsklockan. Att jag glömde pulsbandet gör mig inget, kör ändå utan puls (nåja..)så här på slutet. Men KLOCKAN??!?!! Hur ska jag kunna springa 54 sekunder med en analog klocka som saknar både sekundvisare och minutstreck???

Och då säger ju förståss vän av ordning att det inte spelar så stor roll om det blir 54 sekunder, 50 eller 60. Och det är ju sant. Men med min tidsuppfattning kan det lika bra bli 20 eller 95….

Skit också. Fast det hade varit värre utan skorna så jag ska inte klaga.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.