Aktuellt

Afro-tisdag

Dags att vicka på afro igen. Mitt tredje inhopp för terminen. Eftersom det blir ganska långt mellan gångerna måste jag alltid dra ner persiennerna här hemma och testa igenom passet kvällen före. Så igår kväll stod jag här hemma i mörkret och skakade loss till trummorna. Känns säkrare och säkrare för varje gång. Nu är jag faktiskt inte nervös längre som jag var första gången, det känns mer som vanligt. Jag drömmer inte rasta-drömmar och pratar inte afrikanska språk i sömnen.

Efter afron har jag pump och det brukar vara riktigt tufft i ryggen att köra dessa pass efter varandra. Afron tar ju på muskler i bålen som man annars inte använder så flitigt. Men men, det brukar lösa sig med lite vilja och en kylskåpskall Gainomax. Ska ge den där bananen en andra chans…
Tränar ni något kul idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.