Aktuellt

Vad var det jag sa !?!


I början av januari skrev jag detta. Nytt år, nya lunchlådor alltså. Och jag funderade hur länge det skulle vara. Hur länge skulle folket sitta där med sina grönsallader à 150 kcal (om ens det..)?

Det har nu gått tre månader. Jag vet inte när förvandlingen skedde, men nu sitter de flesta med makaroner och korv, Billys pizza alternativt 5 skivor vitt bröd med ost…

Tänk om folk skulle fatta att det inte handlar om att minimera kaloriintaget utan istället äta mycket, men av rätt sak? Så att inte hungern blir en plåga man till slut måste ge upp för. För allvarligt, hur många minuter klarar man sig på en grönssallad?

Hade jag inte ätit så mycket som jag gör hade jag aldrig orkat leva det träningsliv jag lever. Så ät ordentligt. Ät bra mat, men nyårslöfta inte om kanin-föda! Kaninfödan ska naturligtvis vara en del av maten, men inte allt. Och grönsaker som isbergssallad och gurka är tyvärr inte mycket mer än vatten. Satsa istället på matiga grönsaker med massor av härlig färg!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.