Aktuellt

Träningsblogg?


Ja man kan inte påstå att det är mycket träning i min träningsblogg nuförtiden. Anledningen är såklart att jag inte tränar och därför inte har något att skriva i frågan.

Jag önskar att jag hade kunnat skriva om stundande långpass och avklarade cykel-mastodont-rundor. Om pumpande biceps och svettdrypande spinning. Men det kan jag inte. Istället kan jag berätta om gårdagens 5 km promenad med dottern… inte lika flashigt förståss, men en fin promenad bland nyutslagna björkar och kvällssol. Jag har åtminstone rört mig!

Idag tänkte jag friskförklara mig. Och träna. Men gymmet är stängt i kväll pga valborg. Då ska man partaja i stadsparken och inte träna. Men jag är minst 15 år för gammal för stadsparken (och dessutom extremt träningssugen!) så nu mina vänner löpskorna – nu åker ni på!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.