Aktuellt

Test-spinn

Sakta men säkert återkommer livet i min kropp. Resterna av min mastodont-däckning är numera begränsad till lite hosta och snor i näsan, och snart är det dags att prova mina tränings-vingar.

Ikväll spinnar jag. Det är 45 min spinning och eftersom jag inte kör 45:or till vardags är det ett gammalt pass från yngre stenåldern. Inte att förakta för den saken skull, det är ett pass fulltankad med drivig och piskande musik. Det är uppvärmning följt av en urladdning. Brukar vara jättekul att köra detta pass, speciellt som jag oftast har vickat på fredagarna när folk liksom är i något slags fredags-type-of-mood. Får se om det funkar lika bra på en måndag.

Själv kör jag uppvärmning följt av uppvärmning… men det låter jag ingen se. Det här blir min formtest, min smygande re-start. Bara hoppas att det håller.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.