Aktuellt

TADAM!

Ni kommer inte att tro mig när jag berättar detta: Jag styrketränade igår!!! Blev så ruggigt motiverad av alla era biceps-kommentarer på mitt förra inlägg att jag gav mig iväg till gymmet.

Sist jag styrketränade var i juni förra året, så jag var ju mer än lovligt ringrostig. Övningar som jag gör på pumpen funkar ju, men rygg-övningar (latsdrag framförallt) tränar ju muskler man inte riktigt kommer åt där. Det blev alltså överkroppen som fick sig en omgång, eftersom det är den delen av kroppen som är som mest eftersatt. Kändes helt ok. Även om det inte går att jämföra med att springa. Springa blir liksom aldrig lika trögt.

Idag blir det åter nyheter för mig. En hel dag med funktionell träning alltså. Väskan är packad. Fem ombyten. Spinningskor, träningsskor. Ett helt gäng med energi i olika former och förpackningar. Handduk, överdragskläder och ett himla glatt humör.

Det man kan fråga sig är HUR SMART ÄR DET att styrketräna första gången dagen före en heldag träning? Det är bara hoppas att träningsvärken inte kommer krypande under dagen, för nu behöver jag all kroppskontroll jag kan få. Med min balans kan man ramla omkull bara av att titta på en sån där stor skojig boll. Det finns med andra ord risk att jag kommer att studsa omkring som en vante…
Ha en jättebra lördag alla!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.