Aktuellt

PUH!

Det har varit hektiska tre veckor. Att förbereda föreläsningar tar verkligen mycket tid. Kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig att det skulle bli så många sena nätter, men det blev det. Att ämnet var kost var ju som upplagt för att jag skulle fastna i all möjlig literatur på vägen, det är ju så himla spännande!

Att förutom många sena kvällar pressa in såväl familj och träning har gjort mig sanslöst trött emellanåt. Jag har faktiskt ändå inte svurit så himla mycket, utan tvärtom tyckt det varit mycket intressant och någonting jag gärna gör fler gånger (nu är ju förberedelserna gjorda!). Dessutom jättekul att få respons av deltagarna. Bara en sån sak som att dom har börjat läsa innehållsförteckningar… då har jag ju lyckats :)

Avslutad kurs firade jag igår med italienskt kvällsfika: parmaskinka, tomat och avokadosallad, kronärtskockor, oliver och en ciabatta med bregott(vitt bröd utan hela korn… nu får jag alla kursdeltagarna efter mig!!!).

Efter en lång natts sömn och en 7 km löptur i morse är jag nu på banan igen, utvilad och redo för nya utmaningar!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.