Aktuellt

Nytt försök!

Nu beger vi oss äntligen till flygplatsen, för att förhoppningsvis komma iväg till värmen. Vågar ännu inte ta ut något i förskott. Går det enligt plan nu kommer vi att landa runt sexsnåret i morgon bitti. Med andra ord rakt ner i fruktostbuffén med grillad halloumi! Vi kommer vara trötta som små grisar men det finns ju ändamålsenliga solstolar för sånt.

Dagen idag har jag tillbringat i rabatterna och faktiskt fått hyfsat ordning där. Inte tillnärmelsevis så najs som en solstol på Cypern men ändå. Det ska ju göras nångång.

Mamma (som kom iväg i tid) ringde precis från hotellet och det var poolutsikt från lägenheten och 28 grader. Låter inte så pjåkigt. Och nu börjar jag längta på riktigt och känna mig otålig som ett barn. Som alltid när jag reser har jag valt hotell med omsorg och såklart finns både gym, gruppträning och spa.

Folk som inte tränar brukar tycka man är småkonstig när man tränar på semestern, men jag tycker det är perfekt. Att ligga i en solstol hela dagen är inte min grej. Bara tanken på att få springa i korta tights och kortärmat kan ju göra en smålycklig. Att slippa långfilijongerna och svettiga underställ….

Jag ska försöka uppdatera bloggen ett par gånger i alla fall – och berätta allt om hur skönt det är med sommarvärme :)

Vill ni inte missa något inlägg så klicka på BLOGGKOLL-ikonen här till höger så ser ni när jag plitat ner nått.

Ha det gott!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.