Aktuellt

Min kära joggingvagn

I takt med att barnen växer ur sina kläder och saker, blir det lediga utrymmet i förrådet allt mindre. Vårt förråd är fyllt till bristningsgränen och bilen står sedan länge på uppfarten för att ge plats åt överblivna barnsaker i garaget. Emellanåt får jag små ryck och säljer av lite på blocket. Det blir inte så många kronor men väl ett hålrum i förrådet som kan behövas när nästa uppsättning grejer blivit oanvändbara.

Igår var det dags för årets första sälj-ryck. I vanliga fall har jag inga problem att sälja saker. Tycker mest det är skönt att bli av med lite. Men när det kom till jogging-vagnen så smärtade det till i hjärtat.

Så mycket nostalgi i denna vagn. Så många löprundor etsade i hjulen. De första löpstegen efter en löpfri graviditet och vägen tillbaka till ett träningsliv. Det är nästan så att jag hoppas ingen vill köpa den…
0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.