Aktuellt

Min kära joggingvagn

I takt med att barnen växer ur sina kläder och saker, blir det lediga utrymmet i förrådet allt mindre. Vårt förråd är fyllt till bristningsgränen och bilen står sedan länge på uppfarten för att ge plats åt överblivna barnsaker i garaget. Emellanåt får jag små ryck och säljer av lite på blocket. Det blir inte så många kronor men väl ett hålrum i förrådet som kan behövas när nästa uppsättning grejer blivit oanvändbara.

Igår var det dags för årets första sälj-ryck. I vanliga fall har jag inga problem att sälja saker. Tycker mest det är skönt att bli av med lite. Men när det kom till jogging-vagnen så smärtade det till i hjärtat.

Så mycket nostalgi i denna vagn. Så många löprundor etsade i hjulen. De första löpstegen efter en löpfri graviditet och vägen tillbaka till ett träningsliv. Det är nästan så att jag hoppas ingen vill köpa den…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.