Aktuellt

Fredagkväll!!!

Den här veckan har gått i ett. Jobb, träning, kostföreläsningar och kostrådgivningar. Hur kul som helst – men nu tar jag fredagspaus. I soffan. Med hemmabakade kärleksmums (tack Anna J!) och ett stort glas mjölk.
I morgon startar förberedelserna för tredje och sista föreläsningen. Den kommer bli som ett enda stort gytter av allt möjligt. Mycket praktisk info som omväxling till de tidigare mer teoretiska föreläsningarna. Hur lägger jag upp min dag? Förlsag på bra frukostar och mellanmål. Tips på näringsriktiga produkter, och vad man ska tänka på när man står bland alla hyllor på Ica Maxi…

Men innan dess: en heldag funktionell träning. Ja, jag anmälde mig faktiskt tillslut. Det blir core, bollar och kettlebells. Rena rama lekstugan. Gud vad roligt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.