Aktuellt

Föreläsning del 2

1 april idag och jag har redan hunnit bli lurad. Dotterns försök (”du har en spindel i håret mamma!”) gick jag inte på, men när jag var inne och läste på en annan blogg (ska inte avslöja vilken för ni kan ju också få bli lurade) åkte jag dit med buller och bång. Fastän det så här i efterhand var helt uppenbart… hihi, pinsamt :)

Lurardag till trots tänkte jag hålla mig till sanningen på kvällens föreläsning. Eller sanning och sanning. Sanningen ändras ju i takt med ny forskning och kommer säkerligen inte se likadan ut om ett par år. Men så sant som möjligt i alla fall. Idag blir temat fett och protein, samt lite antioxidanter. Vågar vi äta ägg? Kokosnötter? Är protein skadligt för våra njurar? Och vad har vissa av köpe-kakorna gemensamt med svenska järnvägsväxlar? Svaren kommer ikväll. För er som inte har turen (??) att bo i Kävlinge kommer svaren här på bloggen inom kort :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.