Aktuellt

Dra på trissor!


Jag har gjort det igen! Styrketränat alltså. Andra gången sen i fredags och jag har nu passerat förra årets styrketräningsmängd med hela 70 minuter…

Nytt gym, nya maskiner, men det funkade bra. Hade nästan hela stället för mig själv så jag kunde obehindrat cruisa omkring. Blev en salig blandning av allt möjligt, men återigen fokus överkropp. Skulle vara najs om man kunde bli snäppet mindre skinny.

Efter träningen direkt till jobbet för ännu en jobbedag. Svepte en Gainomax på vägen, och idag hade jag premiär-testning av den nyaste smaken BANAN. Som alla Gainomax (utom cappuccino) smakade den gott, men kanske lite mycket skumbanan för min smak. Den slår sig inte in på min topplista som för närvarande ser ut så här:

1. Choklad
2. Vanilj
3. Hallon

Hur ser er Gainomax-lista ut?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.