Aktuellt

Bye bye

När jag gör kostanalyser använder jag ett program som heter Dietist xp. Det är verkligen ett dåligt program för kostanalys. Jag måste överge det för något bättre. Skriver man fläskfilé så finns inte det, man måste typ skriva ”kött av gris, filé” för att den ska fatta. Och hur enkelt är det att komma på?

Eller knäckebröd… nej det finns inte, utan man måste själv lista ut att det är ”hårt bröd råg 6% fiber, wasa husman”, man ska skriva. Och jag har inte tålamod med sånt just ikväll. För jag vill hellre titta på barnmorskorna än att leta synonymer. Så bye, bye Dietist, nu dumpar jag dig!

1 kommentar

  • Svara
    Pontus
    3 juli, 2009 kl 09:09

    Vill bara upplysa om att det finns ett kostregistreringsprogramm som är helt nytt på marknaden. Programmet används bland annat av karolinska institutet och är utvecklat tillsamans med Kurt Bergh på Umeå universitet. Maila potus.billenman@energibalans.nu för mer information om ni är ntfikna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.