Aktuellt

Back on track


Laddad inför kvällens löppass. Det vita på vaden är inte smutsiga tights utan smutsig spegel…

Dagens löppass blev ett kort känna-på-pass. 6 km i makligt tempo för att se om kroppen var med mig. Och hörrni allihopa: DET VAR DEN!

Kändes förvisso lite mer tuggummi-aktigt än vanligt, det var inga jättelätta steg, men pulsen kändes helt ok. Göteborgsvarvs-formen kändes dock ganska fjärran men jag hoppas det ger med sig nu när jag äntligen kan börja röra mig igen.

Så nu börjar operation upptrappning. I morgon i form av premiärcykling. Cykeln står pumpad och klar. Smhi lovar uppehåll mellan kl 06-12 så det får bli en förmiddagstur. Förstår ni hur kul det här ska bli???

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.