Aktuellt

Back on track


Laddad inför kvällens löppass. Det vita på vaden är inte smutsiga tights utan smutsig spegel…

Dagens löppass blev ett kort känna-på-pass. 6 km i makligt tempo för att se om kroppen var med mig. Och hörrni allihopa: DET VAR DEN!

Kändes förvisso lite mer tuggummi-aktigt än vanligt, det var inga jättelätta steg, men pulsen kändes helt ok. Göteborgsvarvs-formen kändes dock ganska fjärran men jag hoppas det ger med sig nu när jag äntligen kan börja röra mig igen.

Så nu börjar operation upptrappning. I morgon i form av premiärcykling. Cykeln står pumpad och klar. Smhi lovar uppehåll mellan kl 06-12 så det får bli en förmiddagstur. Förstår ni hur kul det här ska bli???

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.