Aktuellt

Antiklimax

Hemma igen efter en underbar vecka i solen. Som alltid när jag kommer hem från semester hade jag sett framemot att ta nya tag i min tränings- och matvardag. Jag har mestadels ätit bra mat därnere men det blir ju ändå att man äter typ hela tiden och utan uppehåll. Skulle bli skönt med struktur igen. Hade dessutom sett framemot att få glänsa i min solbränna på pumpen ikväll…

Vad händer? Jag har fått FEBER!!!! Och när man har feber kan man inte glänsa i någon solbränna. Känner mig bara blek, flottig i håret och ful och får snällt stanna i sängen. Någon ordning på maten lär det inte heller blir för mat är man liksom inte sugen på.

Usch vilket antiklimax!!! Nu ska jag överdosera kanjang, krypa ner i mina nybäddade lakan och sova mig i form! Sen ska jag ska läsa träningsbloggar och kommentera era inlägg. Och lägga upp lite bilder från min semester. Stay tuned!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.