Aktuellt

Vad är det här?

Slutet på mars, ska det inte vara vår då? Nej tydligen inte, för idag vaknar jag till BLÖT snöstorm. Flingor som bara klaffsar en i ansiktet innan de börjar sin rinniga färd nerför kinderna. Blöta strumpor i ännu blötare skor. Blöt sadel och blöta byxor.

I sånt här väder vill man bara krypa ner under en stor mjuk härlig filt. Ta med sig en stor varm kopp te och nått att läsa. Och vet ni, det är precis vad jag tänker göra när jag kommer hem!

För idag vilar jag. Hade velat träna men lyckades inte pussla in det. Och i stället för att deppa över det, tänker jag njuta maximalt över den lilla extra tid jag får. För är det något som står långt ner på prio-listan när man har familj och ändå vill träna 5-6 ggr i veckan, så är det soffan. Vår soffa är i det närmaste oanvänd. Trist men sant.

Så i dag ska jag nöta lite på soffkuddarna och ladda batterierna inför morgondagens löpning. Det blir 14 km hem från jobbet. Förhoppningsvis har snön smält. Annars får jag bara dra mössan långt långt ner över öronen, bita ihop och ge mig av. För bestämt är bestämt.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.